072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Klanten van XS4ALL overzetten naar 'KPN-technologie' brengt veel veranderingen met zich mee

datum: 13-01-2022Categorie: InternetBron: Tweakers

KPN is begonnen met het overzetten van XS4ALL-klanten naar de infrastructuur van KPN. Ook is bekend wat er allemaal verandert en dat betreft een lange lijst. Klanten moeten voortaan inloggen op MijnKPN, tv kijken via KPN iTV en webmail gaat via KPN.

KPN heeft op de website van XS4ALL een overzicht gepubliceerd van wat er gaat veranderen voor bestaande klanten. Abonnees krijgen onder andere een nieuw IP-adres en hostnamen. Ook komt de privacyverklaring van XS4ALL te vervallen; De privacyverklaring van KPN is nu van toepassing.

Vanaf donderdag informeert KPN klanten van XS4ALL dat zij overgaan op 'technologie van KPN'. De aanbieder zal dit gefaseerd doen. Zaken als Mijn XS4ALL en de XS4ALL-app om tv te kijken worden vervangen door de bestaande KPN-varianten.

Voor televisiediensten betekent dit dat gebruikers persoonlijke aanbevelingen kunnen krijgen op basis van kijkgedrag, stelt de actiecommissie van XS4ALL moet blijven . Die commissie is inmiddels opgeheven, maar ze somt nog steeds alle veranderingen op.

Dit zijn wijzigingen die al aangekondigd waren, maar ook veel nieuwe details bevatten. Uit het overzicht blijkt dat er tientallen wijzigingen zijn voor klanten van XS4ALL. KPN blijft de naam XS4ALL gebruiken bij bestaande klanten, ook als deze zijn overgezet naar de KPN-infrastructuur. KPN stopte eind vorig jaar met het gebruik van de merknaam voor nieuwe klanten.

Klanten van XS4ALL behouden hun huidige abonnement, modem, tv-ontvanger en e-mailadressen. Na de conversie loopt webmail wel via KPN's portal voor webmail. Het malwarefilter en de dnssec-services blijven behouden. Andere diensten zoals F-Secure SAFE en ServicePlus worden vervangen door diensten van KPN.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01