072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Kojima geeft meer details over Death Stranding Director's Cut

datum: 25-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Kojima Productions heeft meer onthuld over de inhoud van Death Stranding Director's Cut. De ontwikkelaar laat allerlei nieuwe tools zien en toont beelden van nieuwe missies, waarbij hoofdpersoon Sam in een mysterieus gebouw belandt.

Volgens de makers krijgt de nieuwe versie van Death Stranding nieuwe missies met volop actie. In een video toont Kojima Productions beelden van nieuwe omgevingen waarin die missies plaatsvinden. Het betreft een 'mysterieuze faciliteit', waarin Sam onbekende ontdekkingen gaat doen. Het is nog niet duidelijk hoeveel nieuwe missies of gameplay de Director's Cut zal toevoegen.

Daarnaast worden verschillende nieuwe tools besproken. Sam Parker krijgt een soort jetpack tot zijn beschikking. Dit is een rugzak met stuwraketten waarmee spelers een zachte landing kunnen maken wanneer ze van grote hoogte springen. In de video laten de makers ook meer details zien over Boddy Bot en de Cargo Catapult, andere nieuwe tools om het vervoeren van pakketten makkelijker te maken.

De game heeft een oefenterrein waar spelers kunnen oefenen met wapens en uitdagingen kunnen uitvoeren. Dit wordt gecombineerd met een scoresysteem met online rankings. Dat geldt ook voor het racecircuit dat wordt toegevoegd en de gevechten met de baas, die spelers kunnen herhalen door ze in Sam's verblijfplaats te selecteren. De soundtrack van de Director's Cut krijgt ook acht nieuwe nummers.

De video eindigt met een teaser waarin Sam in een deuropening te zien is, die verbinding maakt met een mysterieuze onderwaterwereld. Daarmee lijkt het erop dat Kojima Productions enkele verrassingen in petto heeft en niet alle details over de Director's Cut van tevoren bekendmaakt.

Death Stranding Director's Cut wordt op 24 september uitgebracht voor PlayStation 5. Spelers die de PS4-versie bezitten, kunnen upgraden naar de verbeterde en uitgebreide versie voor $ 10. Het is nog niet bekend of en wanneer de uitbreidingen naar de pc-versie komen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01