072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Kojima Productions opent divisie om tv-series en films te maken

datum: 22-11-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Gamestudio Kojima Productions opent een nieuwe divisie in de Amerikaanse staat Californië om te werken aan muziek, tv-series en films. Een voormalig CEO van PlayStation neemt de leiding over het nieuwe team. Kojima gaf eerder al aan dat hij films wilde maken.

De nieuwe divisie zal mogelijkheden onderzoeken "die verder gaan dan game-ontwikkeling ", schreef Kojima Productions op Twitter . Verder verwijst de gamestudio van Hideo Kojima naar een artikel op Gamesindustry.biz waarin staat dat de nieuwe divisie zal werken aan muziek, tv en films rond de games van de studio. Riley Russell, die 28 jaar bij Sony's PlayStation-divisie heeft gewerkt, inclusief Chief Legal Officer , zal de leiding nemen.

Volgens Russell gaat de divisie samenwerken met mensen uit de tv-, muziek- en filmindustrie en de game-industrie. Het doel is om het bereik en de bekendheid van de games die bij Kojima Productions in ontwikkeling zijn, te vergroten. Kojima Productions stelt dat 'het vinden van nieuwe manieren om onze fans te vermaken' belangrijk is.

Twee jaar geleden gaf Hideo Kojima al aan dat hij van plan was films te gaan maken . Volgens hem gaan films, tv-series en games door de opkomst van streamingtechnieken steeds meer met elkaar concurreren.

Kojima Productions bracht in 2019 Death Stranding uit. Tussenfilmpjes met bekende acteurs spelen een belangrijke rol in die game en ook verschillende muzikanten hebben hun steentje bijgedragen aan de game. Death Stranding was de eerste game van de studio sinds het onafhankelijk werd. Daarvoor was Kojima Productions onderdeel van Konami en maakte games als Metal Gear Solid en Silent Hills. De rechten zijn nog steeds bij Konami.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01