072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Kojima zet project vergelijkbaar met tv-serie The Boys 'on hold'

datum: 27-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Gamemaker Hideo Kojima zegt een project on hold te hebben gezet omdat het concept vergelijkbaar was met dat van tv-serie The Boys. Kojima was van plan om acteur Mads Mikkelsen de hoofdrol te geven.

Kojima zegt dat hij enkele afleveringen van The Boys heeft bekeken toen die Amazon Prime Video-serie in 2019 uitkwam. Naar eigen zeggen stond hij op het punt een project te starten waar hij al lang over nadacht. Vanwege het vergelijkbare concept besloot hij het project on hold te zetten.

De tv-serie The Boys gaat over een wereld waarin superhelden onder de hoede van een commercieel bedrijf hun krachten gebruiken. Aan het publiek presenteren ze zich als helden, maar achter de schermen maken de superhelden en het bedrijf misbruik van hun krachten. Een groep burgers ontdekt dit en neemt het op tegen de corrupte superhelden.

Volgens Kojima was het concept van zijn project vergelijkbaar, maar de setting was 'heel anders'. Hij heeft het over 'dark story', waarin een mens het opneemt tegen een superheld. Ook vertelt hij over een team van speciale rechercheurs die het 'achter de schermen' opnemen tegen legendarische helden. Volgens Kojima is de hoofdrol weggelegd voor de Deense acteur Mads Mikkelsen. Het speelt ook een belangrijke rol in Death Stranding, de nieuwste game van Kojima.

Het is niet bekend of Kojima van plan is het project ooit weer op te pakken. De gamemaker geeft hier geen duidelijkheid over. Het is niet duidelijk of het een game of een ander mediaproject was. Kojima Productions opende eind vorig jaar een divisie die tv-series en films gaat maken . In zijn recente tweets heeft de Japanner het alleen over een 'project'.

Voor zover wij weten werkt Kojima Productions momenteel aan een opvolger van Death Stranding en in samenwerking met Microsoft aan een Xbox-game die gebruik maakt van cloudtechnologie. Dat zou een 'compleet nieuwe' game moeten zijn die 'niemand ooit eerder heeft meegemaakt of gezien'.

Volgens leaker Tom Henderson werkt Kojima Productions samen met actrice Margaret Qualley, die Mama speelt in Death Stranding, aan horrorgame Overdose . Henderson denkt dat Overdose de game is die in samenwerking met Microsoft wordt gemaakt. Dat project was oorspronkelijk bedoeld als exclusief voor Google Stadia, maar werd niet door Google nagestreefd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01