072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Konami sluit geleidelijk servers af voor Metal Gear Solid V voor Xbox 360 en PS3

datum: 01-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Uitgever Konami is begonnen met de geleidelijke sluiting van de servers voor Metal Gear Solid V: The Phantom Pain en Metal Gear Online voor Xbox 360 en PlayStation 3. De sluiting van de online diensten zal pas volgend jaar volledig zijn voltooid.

De eerste fase betekent dat het doen van in-game aankopen in beide games niet meer werkt. Vanaf 30 november is DLC niet langer beschikbaar voor aankoop voor Metal Gear Online. Dan stopt op 1 maart volgend jaar de distributie van de games, wat betekent dat de titels niet meer verkrijgbaar zijn in digitale winkels. Vanaf 31 mei 2022 zijn de diensten volledig gesloten.

Konami benadrukt dat de online diensten gefaseerd zullen verdwijnen en dat de game toch offline speelbaar zal blijven. Metal Gear Online is een van de twee multiplayer-modi die beschikbaar zijn voor Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Dit online onderdeel was niet direct beschikbaar bij de release van het hoofdspel en is later toegevoegd.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain werd uitgebracht op 1 september 2015. De offline modus volgt het verhaal van Big Boss, beter bekend als Naked Snake. Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van MGS V: Ground Zeroes . Hij moet een nieuw leger en een nieuwe basis bouwen om het op te nemen tegen de groep die zijn basis aan het einde van Ground Zeroes aanviel. De kenmerkende tactische spionage van de Metal Gear Solid-serie kan weer worden ingezet.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01