072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Kopers van de Extended Flight Simulator-versie ontvangen niet alle extra content

datum: 28-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Meerdere kopers van de Xbox-versie van Flight Simulator Premium Deluxe zeggen niet alle extra content te hebben ontvangen. De Premium Deluxe-variant zou met tien extra vliegtuigen en gedetailleerde luchthavens moeten komen, maar kopers zeggen dat ze er maar vijf hebben.

Bij het pre-orderen van de Xbox-versie van Flight Simulator konden spelers kiezen uit drie versies: de standaardversie, Premium en Premium Deluxe. De Premium-versie zou vijf vliegtuigen en vijf gedetailleerde luchthavens hebben als bonus, de Premium Deluxe-variant zou deze aantallen verdubbelen.

Op het Flight Simulator-forum en op Reddit zeggen kopers van die Premium Deluxe-variant echter dat ze slechts vijf vliegtuigen en vijf gedetailleerde luchthavens hebben ontvangen. Ze kregen alleen de Premium-inhoud volgens de in-game marktplaats; de vijf vliegtuigen en luchthavens van de Deluxe-versie ontbreken dus. Volgens de in-game marktplaats moeten ze, als ze die Deluxe-content willen ontgrendelen, deze content nog steeds kopen, ook al hebben ze er al voor betaald.

Het is onduidelijk wat het probleem heeft veroorzaakt, wanneer Microsoft het probleem zal oplossen en hoeveel klanten zijn getroffen. Tweakers heeft Microsoft vragen gesteld over de inhoudsproblemen. Microsoft Flight Simulator is dinsdag uitgebracht voor consoles uit de Xbox-serie, nadat het bijna een jaar geleden voor Windows uitkwam. De standaard consoleversie kost 70 euro, de Deluxe-variant kost 90 euro en Premium Deluxe kost 120 euro. Bij het Game Pass-abonnement is ook de standaardversie inbegrepen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01