072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

KPN maakt Videoland app beschikbaar op nieuwe ontvangers - update

datum: 26-11-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

KPN is bezig om de Videoland-app naar de tv-ontvangers van gebruikers te brengen. De app zal beschikbaar zijn op Arris- en Arcadyan-ontvangers. Gebruikers met de oudere ZTE- en Motorola-ontvangers krijgen de Videoland Plus-app niet maar kunnen hun ontvanger omwisselen.

Voorlopig krijgt een beperkte groep testers de app voor Videoland binnen en als er geen problemen ontstaan met die groep klanten, zal KPN de app geleidelijk naar meer gebruikers brengen. Dat moet op 2 en 7 december gebeuren, meldt KPN op haar forum, al is het niet duidelijk of klanten ook daadwerkelijk uitkijken naar die data. De app vervangt Videoland.com en werkt via de tv-ontvangers van KPN. Klanten die Videoland afnemen via KPN kunnen via de app op de receiver hun account instellen en de videodienst vervolgens ook op andere apparaten gebruiken.

Niet elke ontvanger is echter geschikt. KPN meldt dat de app beschikbaar komt op de Arris 5202 en 2952 en de Arcadyan HMB2260. Als je nog een ZTE 8001 of Motorola 1853 hebt, kun je bij Videoland.com blijven of de ontvanger omruilen. Volgens het bedrijf hadden klanten die Videoland via KPN kochten al een bericht gekregen dat ze hun ontvanger konden omruilen. Als je toch Videoland op de oude manier blijft kijken, verlies je op den duur het aanbod van nieuwe video's en functionaliteit zoals de mogelijkheid om te bestellen. Het is niet bekend hoeveel klanten er nog op de oudere ontvangers zitten.

De app komt naar de ontvangers met update HTML 4.132.216. Gebruikers kunnen deze vinden via kanaal 204 en vervolgens de rode knop en via 'Apps op TV' en 'Films/Series' in het menu.

Update, 11.40 uur : Onder andere verduidelijkt dat klanten hun ontvanger nog kunnen omruilen en dat de in december genoemde data onzeker zijn.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01