072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

LEGO-set gebaseerd op Super Mario 64 komt in oktober

datum: 09-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

LEGO heeft in samenwerking met Nintendo een LEGO-set aangekondigd op basis van Super Mario 64. De set bevindt zich in een vraagtekenblok, dat spelers vervolgens kunnen uitvouwen.

Volgens LEGO bevat het blok figuren en levels van de 25-jarige Super Mario 64. De set is vanaf 1 oktober te koop op de LEGO-site en zou 170 euro moeten kosten. Volgens de speelgoedfabrikant is de set vanaf 2022 ook bij andere verkooppunten te koop.

De set bestaat uit een groot vraagtekenblok van LEGO stenen, dat uitgevouwen vier gebieden uit de Nintendo 64-game toont, namelijk: Peach' Castle, Bob-omb Battlefield, Cool Cool Mountain en Lethal Lava Land. Daarnaast bevat de set tien minifiguren, waaronder meer obscure Mario-personages zoals Big Bully en Mr I. Deze minifiguren zijn anders dan de gebruikelijke LEGO-figuren; ze zijn een stuk kleiner, bestaan alleen uit een torso met een hoofd en hebben eenvoudigere gelaatstrekken. Zo heeft de Mario-figuur alleen een snor en ontbreekt de 'M' op zijn pet.

Dit is niet de eerste keer dat Nintendo en LEGO samenwerken aan een Mario-set. Zo introduceerden ze vorig jaar LEGO Super Mario , waarbij spelers zelf levels kunnen maken en deze met het Mario-figuurtje kunnen overlopen. Vorige maand kwam daar ook een LEGO Super Luigi versie bij. Deze twee figuren kunnen ook gebruikt worden in de Super Mario 64 set, waarna ze volgens LEGO 'unieke muziek en geluiden uit de game' spelen. Daarnaast is het mogelijk om sterren te vinden in de LEGO-gebieden, die 'geheime reacties' van de LEGO-figuren veroorzaken.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01