072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Life is Strange: Remastered Collection is uitgesteld tot begin 2022

datum: 12-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Square Enix stelt de release van de Life is Strange remaster uit naar begin 2022. De Remastered Collection bestaat uit de originele game en prequel Before the Storm en zou op 30 september uitkomen, maar de ontwikkelaars geven aan meer tijd nodig te hebben.

De ontwikkelaars maakten de vertraging bekend in een tweet . Dit is de Life is Strange Remastered Collection, een bundel van zowel de originele Life is Strange-game als de prequel Before the Storm, die beide visueel worden opgepoetst. Tegelijkertijd werkt Square Enix aan een opvolger van de originele game, die in september moet verschijnen. "Vanwege de aanhoudende hindernissen rond de wereldwijde pandemie, willen we de druk op het team verlichten door ze meer tijd te geven tussen de release van Life is Strange: True Colors en de Remastered Collection", schreef Square Enix. De game is daarom op alle platformen uitgesteld naar 'begin 2022'. Square Enix noemt geen exacte datum.

De derde game in de Life is Strange-serie, True Colors, is nog steeds uit op 10 september voor de meeste platforms behalve de Nintendo Switch . Dat volgt 'ergens in 2021'. Kort na de release van True Colors wordt de Wavelengths dlc uitgebracht. Daarin spelen spelers als radio-dj Steph Gingrich, en kunnen zij onder meer bellers adviseren via een Dungeons and Dragons-achtig systeem. De DLC komt op 30 september uit.

Spelers die Life is Strange: True Colors Ultimate Edition kopen, krijgen ook gratis toegang tot de twee games in de Remastered Collection. Die deal bestond al, en zal blijven bestaan, zegt Square Enix . Spelers kunnen het spel dan downloaden wanneer het uit is.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01