072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Life is Strange: Remastered Collection is uitgesteld tot begin 2022

datum: 12-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Square Enix stelt de release van de Life is Strange remaster uit naar begin 2022. De Remastered Collection bestaat uit de originele game en prequel Before the Storm en zou op 30 september uitkomen, maar de ontwikkelaars geven aan meer tijd nodig te hebben.

De ontwikkelaars maakten de vertraging bekend in een tweet . Dit is de Life is Strange Remastered Collection, een bundel van zowel de originele Life is Strange-game als de prequel Before the Storm, die beide visueel worden opgepoetst. Tegelijkertijd werkt Square Enix aan een opvolger van de originele game, die in september moet verschijnen. "Vanwege de aanhoudende hindernissen rond de wereldwijde pandemie, willen we de druk op het team verlichten door ze meer tijd te geven tussen de release van Life is Strange: True Colors en de Remastered Collection", schreef Square Enix. De game is daarom op alle platformen uitgesteld naar 'begin 2022'. Square Enix noemt geen exacte datum.

De derde game in de Life is Strange-serie, True Colors, is nog steeds uit op 10 september voor de meeste platforms behalve de Nintendo Switch . Dat volgt 'ergens in 2021'. Kort na de release van True Colors wordt de Wavelengths dlc uitgebracht. Daarin spelen spelers als radio-dj Steph Gingrich, en kunnen zij onder meer bellers adviseren via een Dungeons and Dragons-achtig systeem. De DLC komt op 30 september uit.

Spelers die Life is Strange: True Colors Ultimate Edition kopen, krijgen ook gratis toegang tot de twee games in de Remastered Collection. Die deal bestond al, en zal blijven bestaan, zegt Square Enix . Spelers kunnen het spel dan downloaden wanneer het uit is.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01