072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

LinkedIn stopt eind september met de functie 'verhalen'

datum: 01-09-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

LinkedIn stopt vanaf 30 september met het gebruik van Stories. Deze videofunctie, zoals Snapchat die Instagram, Facebook en later Twitter heeft uitgevonden en gekopieerd, zal volgens het bedrijf evolueren naar een andere vorm.

In een post schrijft een LinkedIn-manager dat uit bevindingen is gebleken dat gebruikers iets anders willen dan de huidige Stories-functie. Volgens het bedrijf willen gebruikers niet dat de video's op hun profielen verdwijnen. LinkedIn zegt dat het bij het ontwikkelen van Stories ervan uitging dat gebruikers casual video's wilden en dat dat de drempels zou verminderen voor mensen om de "vluchtige" video's te plaatsen.

Het bedrijf zegt ook te hebben geleerd dat gebruikers meer creatieve tools willen om interessantere video's te maken. De Stories, die later deze maand verdwijnen, geven de mogelijkheid om stickers te gebruiken en een vraag van de dag, maar LinkedIn schrijft dat gebruikers meer mogelijkheden willen om dergelijke video's in een professionele context op te fleuren.

In plaats van de huidige Stories, die gaan over video's die binnen 24 uur verdwijnen, komt er een andere video experience waar het meer over het gesprek gaat. LinkedIn zegt verder weinig over deze nieuwe vorm en maakt niet bekend wanneer deze beschikbaar zal zijn.

Het bedrijf begon in februari vorig jaar met het testen van Stories en de functie kwam officieel uit in september van dat jaar. De positie wordt daarom na ongeveer een jaar gedood. Vanaf 30 september worden de video's niet meer geüpload en kunnen gebruikers ze niet meer bekijken.

De website SocialMediaToday schrijft dat het geen verrassing is dat Stories geen succes is. De site schrijft dat de meeste experimenten met de functie een beperkt bereik hebben gehad, en ook LinkedIn zou de afgelopen maanden steeds meer "wanhopig" hebben geprobeerd de functie in de schijnwerpers te zetten. Twitter stopte eerder met een soortgelijke functie, Fleets genaamd. De functies zijn echter nog steeds behoorlijk populair op Instagram en Snapchat.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01