072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Makers Forza Horizon 5 Toon volledige kaart van in Mexico gebaseerde spelwereld

datum: 10-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ontwikkelaar Playground Games heeft de kaart van Forza Horizon 5 onthuld. Het overzicht toont de hele gamewereld, die is gebaseerd op Mexico. Eerder gaf de studio aan dat de map anderhalf keer zo groot is als die van Forza Horizon 4.

De kaart werd op Twitter gezet nadat de makers er aandacht aan besteedden in een nieuwe uitzending van de YouTube-serie Forza Horizon 5 Let's Go. De video begint met rondrijden aan de linkerkant van de kaart. Aan de westkust zijn rotsen en duinen te vinden en dat verandert in een woestijn, tot een grote vulkaan, die een prominente rol speelt in het landschap.

Er is een onverharde weg aan de linkerkant van de vulkaan en een verharde weg aan de andere kant, waardoor spelers de bergketen op verschillende manieren kunnen beklimmen. De rechterkant van de kaart bestaat uit een jungle-achtige omgeving en een strand met een badplaats, waar kleurrijke muurschilderingen te vinden zijn.

Ook rijdt er, net als in Forza Horizon 4, een trein door het landschap. Het is te vinden in het ravijn, dat bovenaan de kaart te vinden is en zich over de hele breedte van de kaart uitstrekt. Eerder gaven de makers al aan dat Forza Horizon 5 de grootste gamewereld van de serie zal hebben. De nieuwe map is anderhalf keer zo groot als Forza Horizon 4.

Ter voorbereiding op de release op 9 november hebben de makers al details gegeven over de weerseffecten en stormen en het verbeterde motorgeluid . De game zal beschikbaar zijn voor Windows in de Microsoft Store en op Steam. De game zal naar de huidige en vorige generatie Xbox-consoles blijven komen als onderdeel van het Game Pass-abonnement en speelbaar via Xbox-cloudgaming.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01