072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu je game PC samenstellen

Makers Forza Horizon 5 Toon volledige kaart van in Mexico gebaseerde spelwereld

datum: 10-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar Playground Games heeft de kaart van Forza Horizon 5 onthuld. Het overzicht toont de hele gamewereld, die is gebaseerd op Mexico. Eerder gaf de studio aan dat de map anderhalf keer zo groot is als die van Forza Horizon 4.

De kaart werd op Twitter gezet nadat de makers er aandacht aan besteedden in een nieuwe uitzending van de YouTube-serie Forza Horizon 5 Let's Go. De video begint met rondrijden aan de linkerkant van de kaart. Aan de westkust zijn rotsen en duinen te vinden en dat verandert in een woestijn, tot een grote vulkaan, die een prominente rol speelt in het landschap.

Er is een onverharde weg aan de linkerkant van de vulkaan en een verharde weg aan de andere kant, waardoor spelers de bergketen op verschillende manieren kunnen beklimmen. De rechterkant van de kaart bestaat uit een jungle-achtige omgeving en een strand met een badplaats, waar kleurrijke muurschilderingen te vinden zijn.

Ook rijdt er, net als in Forza Horizon 4, een trein door het landschap. Het is te vinden in het ravijn, dat bovenaan de kaart te vinden is en zich over de hele breedte van de kaart uitstrekt. Eerder gaven de makers al aan dat Forza Horizon 5 de grootste gamewereld van de serie zal hebben. De nieuwe map is anderhalf keer zo groot als Forza Horizon 4.

Ter voorbereiding op de release op 9 november hebben de makers al details gegeven over de weerseffecten en stormen en het verbeterde motorgeluid . De game zal beschikbaar zijn voor Windows in de Microsoft Store en op Steam. De game zal naar de huidige en vorige generatie Xbox-consoles blijven komen als onderdeel van het Game Pass-abonnement en speelbaar via Xbox-cloudgaming.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01