072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Makers Prison Architect werken aan nieuwe game The Last Starship

datum: 08-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Introversion Software werkt aan The Last Starship. De makers tonen een alfaversie en nodigen spelers uit voor een toekomstige test op Steam. De indie-ontwikkelaar staat bekend om Prison Architect, waarvan meer dan vier miljoen exemplaren zijn verkocht.

In The Last Starship beginnen spelers met een leeg ruimteschip, dat vervolgens moet worden uitgerust met voortstuwing, life support, sensoren en wapens, en een 'FTL drive'. Dat staat voor Faster Than Light en met die voortstuwing is het mogelijk om tussen sterrenstelsels te reizen. Het kan ook een verwijzing zijn naar de game FTL, waar The Last Starship deels op geïnspireerd is.

De game krijgt procedureel gegenereerde missies. De ontwikkelaar haalt voorbeelden aan zoals het bouwen van een mijn op een asteroïde, het redden van burgers op een transportvoertuig met motorproblemen en het bouwen van een armada om piraten in de melkweg te bestrijden.

De makers demonstreren een alfaversie en spelers kunnen toegang vragen tot een playtest op Steam die binnenkort zal plaatsvinden. De ontwikkelaars zeggen dat de game nog steeds een prototype is met veel tijdelijke aanduidingen en bugs. Het is nog niet bekend wanneer de game uitkomt en wat deze gaat kosten.

Prison Architect is de meest succesvolle game van Introversion Software. De 1.0-versie werd uitgebracht in 2015, na vijf jaar werk aan de game. De indiegame verkocht goed. Begin 2019 waren er 4 miljoen exemplaren verkocht. De ontwikkelaar verkocht vervolgens de rechten aan Paradox Interactive .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01