072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Managementsim Two Point Campus wordt op 17 mei uitgebracht voor pc en consoles

datum: 28-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Two Point Campus verschijnt op 17 mei voor pc, PlayStation 4 en 5, Xbox One- en Series-consoles en Nintendo Switch. Het is het tweede Two Point-spel, na Two Point Hospital, en draait om het bouwen van een universiteitscampus.

In Two Point Campus moeten spelers een universiteitscampus bouwen en beheren waar studenten zowel leren als wonen. Net als Two Point Hospital heeft Campus een humoristische stijl. Studenten kunnen bijvoorbeeld cursussen volgen als Gastronomie, waar ze gigantische maaltijden leren maken, of robots bouwen bij Robotics.

Aan het begin van het spel krijgen spelers een open speelveld, waarin ze paden kunnen bouwen, planten kunnen plaatsen en gebouwen kunnen bouwen. Studenten kunnen andere studenten pesten, naar concerten gaan en sporten. In het spel hebben leerlingen individuele kenmerken en behoeften waaraan de speler moet voldoen.

Tevreden studenten die hoge cijfers halen, zorgen voor een hoger prestige op de campus. Een hoger Campus prestige betekent weer dat er meer studenten naar de campus komen en dus verdient de speler meer geld.

De game werd afgelopen mei aangekondigd en komt via Steam naar consoles en pc. De game zal bij de lancering ook beschikbaar zijn op Xbox Game Pass en PC Game Pass. De ontwikkelaar van de game is Two Point Studios, dat in 2019 door Sega werd overgenomen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01