072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Mario Kart Live: Home Circuit krijgt gratis update met nieuwe omgevingen

datum: 02-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Nintendo heeft donderdag een update uitgebracht voor Mario Kart Live: Home Circuit. De update voor de AR-game is gratis en voegt onder andere nieuwe omgevingen toe. Het is de eerste update voor de game met nieuwe content.

De 1.1.0-update wordt automatisch gedownload wanneer spelers het spel starten. Nintendo heeft een Mario Cup aan het spel toegevoegd en in de release notes staat dat deze cup drie nieuwe omgevingen heeft. Hoewel je in de game door je eigen woonkamer racet, worden tijdens de race virtuele elementen in bepaalde thema's getoond. Met deze update komt daar meer variatie in.

Daarnaast zijn er ook Yoshi items voor de karts toegevoegd. Met de fysieke karts van Mario Kart Live: Home Circuit kun je alleen met Mario of Luigi rijden, maar het uiterlijk van de karts kan in het spel worden veranderd. Waaronder nu ook een Yoshi look

Nieuwe obstakels zijn ook te zien op deNintendo Japan-website. Op de afbeelding is te zien hoe tonnen over de baan rollen. De vaten zullen er waarschijnlijk voor zorgen dat je kart tot stilstand komt als je hem raakt.

Mario Kart Live: Home Circuit is afgelopen oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch. De game laat je door je woonkamer rijden met fysiek bestuurbare karts. Met augmented reality kun je op een Nintendo Switch-console racen tegen iemand die ook de game bezit en tegen computergestuurde tegenstanders.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01