072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Marvel's Midnight Suns krijgt een grote prestatieverbetering na het omzeilen van de launcher van 2K

datum: 14-12-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

De turn-based tactische RPG Marvel's Midnight Suns van XCOM-maker Firaxis Games presteert aanzienlijk beter als hij niet via de launcher van 2K wordt gespeeld. Flikkeringen verdwijnen grotendeels en het aantal frames per seconde neemt enorm toe.

Hardware-editor James Archer van de pc-gameswebsite Rock Paper Shotgun zegt dat hij gelooft dat deze launcher de oorzaak is van de haperende en nogal onstabiele prestaties. Na het uitschakelen van de launcher van 2K om het spel te spelen en in plaats daarvan Steam te gebruiken, verbeterde de gemiddelde framesnelheid met 62 procent.

Hij testte de prestaties met de launcher van 2K en Steam tijdens de tutorial-missie. Op een pc met een Intel i9-10900K-processor, een RTX 3090-videokaart, 32GB DDR4-geheugen en spelend op een resolutie van 2560x1440 pixels haalde hij een gemiddelde framerate van 90fps met minimaal 46fps en maximaal 111fps. Wanneer dezelfde missie via Steam werd gespeeld, was de gemiddelde framesnelheid 146 fps met een minimum van 66 fps en een maximum van 190 fps.

De launcher van 2K start automatisch wanneer spelers de game proberen te starten. Het uitschakelen is niet zo eenvoudig als het uitvinken, wat duidelijk maakt dat uitgever Take-Two het leuk vindt dat spelers deze software gebruiken als onderdeel van het opstarten van de game. Archer heeft een relatief eenvoudig stappenplan uitgeschreven om de launcher te omzeilen, wat in het kort neerkomt op het invoeren van de bestandslocatie van een specifiek exe-bestand in Steam.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01