072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Marvel introduceert nieuwe functies in de Marvel Unlimited-app

datum: 09-09-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Marvel heeft nieuwe functies toegevoegd aan zijn Marvel Unlimited-app. Het is nu mogelijk om verhalen uit de Infinity Comics-serie te lezen, een onbeperkt aantal strips offline te downloaden en de verhalen van favoriete superhelden te volgen.

Momenteel zijn er volgens Engadget 27 exclusieve Infinity Comics opgenomen in de app-catalogus. Dat zouden er eind dit jaar meer dan honderd moeten zijn. Infinity Comics zijn strips die zijn aangepast aan de verticale beeldverhouding van een smartphone of tablet, waardoor ze beter leesbaar zijn op die apparaten.

De app-catalogus bevat momenteel meer dan 29.000 strips uit de Marvel-catalogus en dankzij de update wordt het mogelijk om favoriete superhelden aan te wijzen. Dit moet het gemakkelijker maken om de nieuwe verhalen van deze personages te vinden. Het zal ook mogelijk zijn om gepersonaliseerde lezen gidsen waarin suggesties worden gedaan door een algoritme te raadplegen.

Marvel introduceert ook een nieuwe jaarlijkse abonnementsformule die $ 100 per jaar kost. Met de nieuwe jaarlijkse Plus-abonnement, zal een abonnee een exclusieve figuur, goodies, een uitnodiging voor deelname aan evenementen en een korting in de Disney digitale winkel te ontvangen. De maandelijkse abonnementsformule van $10 per maand en $69 per jaar blijft behouden.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01