072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Marvel introduceert nieuwe functies in de Marvel Unlimited-app

datum: 09-09-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Marvel heeft nieuwe functies toegevoegd aan zijn Marvel Unlimited-app. Het is nu mogelijk om verhalen uit de Infinity Comics-serie te lezen, een onbeperkt aantal strips offline te downloaden en de verhalen van favoriete superhelden te volgen.

Momenteel zijn er volgens Engadget 27 exclusieve Infinity Comics opgenomen in de app-catalogus. Dat zouden er eind dit jaar meer dan honderd moeten zijn. Infinity Comics zijn strips die zijn aangepast aan de verticale beeldverhouding van een smartphone of tablet, waardoor ze beter leesbaar zijn op die apparaten.

De app-catalogus bevat momenteel meer dan 29.000 strips uit de Marvel-catalogus en dankzij de update wordt het mogelijk om favoriete superhelden aan te wijzen. Dit moet het gemakkelijker maken om de nieuwe verhalen van deze personages te vinden. Het zal ook mogelijk zijn om gepersonaliseerde lezen gidsen waarin suggesties worden gedaan door een algoritme te raadplegen.

Marvel introduceert ook een nieuwe jaarlijkse abonnementsformule die $ 100 per jaar kost. Met de nieuwe jaarlijkse Plus-abonnement, zal een abonnee een exclusieve figuur, goodies, een uitnodiging voor deelname aan evenementen en een korting in de Disney digitale winkel te ontvangen. De maandelijkse abonnementsformule van $10 per maand en $69 per jaar blijft behouden.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01