072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Meer dan 40 minuten aan Diablo IV-gameplay verschijnt online

datum: 19-09-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Meer dan 40 minuten aan gameplay van Diablo IV is online verschenen. In tegenstelling tot het recente GTA 6-lek, lijkt dit een privéstream te zijn die door iemand is opgenomen en niet het resultaat van een cyberaanval.

Het gaat om twee video's , waarin het eerste, korte fragment laat zien hoe sommige anonieme mensen praten over een gebruiker genaamd Skye. Deze persoon zou de game streamen via Discord. De afbeeldingen zijn voorzien van een watermerk waarin staat dat het een privé-testversie van Diablo IV is. Blizzard heeft eerder verschillende officiële gameplay-trailers uitgebracht en het lijkt erop dat de gelekte afbeeldingen niet veel nieuwe informatie over de aankomende game bevatten.

VGC speculeert onder meer dat het gaat om afbeeldingen uit de Friends and Family-alfa. Dankzij deze gesloten alpha-test is de gameplay van Diablo IV al meerdere keren online verschenen. Het is niet duidelijk of Blizzard bereid en in staat is om de leaker van de afbeeldingen of mogelijk de persoon die het spel speelt via het watermerk op te sporen. Dergelijke vroege toegang vereist doorgaans dat partijen een NDA ondertekenen. Door het betreffende testprogramma zijn er al meerdere kortere gameplay-fragmenten online verschenen.

Diablo IV is meer dan eens uitgesteld en heeft nog geen officiële releasedatum. Het is duidelijk dat de game uiterlijk in juni 2023 verschijnt voor pc, PlayStation 4 en 5 en Xbox One, Series X en S. Op basis van de gelekte afbeeldingen lijkt het erop dat de game zich in een vergevorderd ontwikkelingsstadium bevindt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01