072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Met 1Password kunnen gebruikers nu wachtwoorden delen via een link

datum: 12-10-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Password Manager 1Password introduceert de nieuwe Psst! functie waarmee gebruikers wachtwoorden en notities kunnen delen via een link. Gebruikers die geen 1Password-klant zijn, kunnen ook toegang krijgen tot de gedeelde links en wachtwoorden ontvangen.

Wachtwoorden delen via een enkele link kan volgens 1Password via de 1Password website of via de app. Daar kunnen gebruikers op het te delen wachtwoord klikken, waarna ze een link kunnen genereren met de deelknop. Een gebruiker kan instellen hoe lang een link actief moet blijven en wie de link mag openen. Dat kan iedereen zijn die de link ontvangt of een specifieke gebruiker. In het laatste geval vindt er een controle plaats op basis van het e-mailadres.

Een ontvanger die een door 1Password gegenereerde link ontvangt, wordt doorgestuurd naar een webpagina met het gedeelde wachtwoord. Gebruikers die eerst hun identiteit moeten verifiëren via een e-mailadres, ontvangen een eenmalige zescijferige code per e-mail na het invoeren van hun e-mailadres. Deze code moet worden ingevoerd om toegang te krijgen tot het wachtwoord.

1Password stelt dat wanneer een gebruiker zijn of haar gedeelde wachtwoord wijzigt, dit niet wordt gewijzigd in de gegenereerde link. Die link bevat immers een kopie van het wachtwoord dat op een bepaald moment is aangemaakt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01