072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Met Epic Games kunnen gebruikers MetaHuman-personages animeren met een iPhone-camera

datum: 22-03-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Epic Games laat ontwikkelaars binnenkort hun MetaHuman-personages animeren. Met de MetaHuman Animator kunnen gebruikers realistische gezichtsuitdrukkingen vastleggen met een iPhone-camera en deze vervolgens toevoegen aan hun digitale personage.

De MetaHuman Animator-functie zal "in de komende maanden" beschikbaar zijn via de MetaHuman-plug-in voor Unreal Engine. Met deze functie kunnen gebruikers met een iPhone of professionele op een helm gemonteerde camera's hun gezicht opnemen. Die opname kan vervolgens worden gebruikt om MetaHuman-personages te voorzien van realistische gezichtsuitdrukkingen. Die personages kunnen vervolgens in games worden gebruikt. Ook is het mogelijk om motion capture- beelden van lichaamsbewegingen via tijdstempels te combineren met gezichtsuitdrukkingen, schrijft Epic Games.

Tijdens zijn State of Unreal-presentatie demonstreerde Epic hoe gebruikers een iPhone-camera op een statief kunnen gebruiken om hun gezicht te filmen. De acteur achter Senua uit de Hellblade-games gaf een demonstratie waarin ze verschillende gezichtsuitdrukkingen imiteerde, die vervolgens op verschillende MetaHuman-personages werden gebruikt . Epic toonde ook een preview van gezichtsanimaties in de nieuwe Hellblade-game , die in 2019 werd aangekondigd maar nog geen releasedatum heeft.

Om de animatiefunctie met een iPhone te gebruiken, moeten gebruikers de bijbehorende Live Link Face-app gebruiken . De app werkt op een iPhone 11 of nieuwer, meldt Epic Games maandag. De functie is gratis te gebruiken, net als de MetaHuman Creator voor het maken van realistische personages.

Epic Games introduceerde de MetaHuman-functie in 2021 . De functie moet ontwikkelaars in staat stellen om eenvoudig realistische digitale mensen te creëren, die vervolgens kunnen worden gebruikt in games, films of andere digitale inhoud. De functie was aanvankelijk beschikbaar als webapp, maar werd later via een plug-in aan de Unreal Engine toegevoegd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01