072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Met Telegram-update kunnen maximaal 1.000 gebruikers videogesprekken bekijken

datum: 31-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Telegram brengt een update uit waarmee meer gebruikers tegelijkertijd een videogroepschat kunnen bekijken. Door de update ondersteunt de chat-app videogesprekken met maximaal duizend kijkers. De app krijgt verschillende andere nieuwe chatfuncties.

Telegram kondigt zijn "Video Group Calls 2.0" aan in een blogpost . Niet alle duizend kijkers kunnen daadwerkelijk videobeelden uitzenden, meldt het bedrijf. Telegram meldt dat dertig mensen in de videogesprekken daadwerkelijk hun camera kunnen aanzetten of hun scherm kunnen delen. De overige 970 deelnemers kunnen alleen kijken. Telegram zal deze limieten in de nabije toekomst blijven verhogen.

Tegelijkertijd biedt Telegram de videoberichtenfunctie met een hogere resolutie. Hiermee kunnen gebruikers korte video's opnemen en naar andere gebruikers sturen. Telegram maakt niet bekend met welke resolutie deze videoberichten nu worden verzonden, alleen dat deze hoger is dan voorheen. Ook kunnen gebruikers in een-op-eengesprekken nu hun scherm delen met het geluid van hun smartphone. Voorheen kon dit alleen zonder geluid.

De geïntegreerde media-editor krijgt nieuwe functies die gebruikers moeten helpen om "precieser te tekenen" op foto's en video's. Bovendien kunnen Telegram-gebruikers er nu voor kiezen om hun chatberichten na een maand automatisch te laten verwijderen. Voorheen konden gebruikers er pas na een dag of week voor kiezen om berichten te verwijderen. Er worden ook nieuwe functies voor het opnieuw instellen van het wachtwoord geïntroduceerd, er zijn nieuwe animaties in de app opgenomen en gebruikers kunnen nu de afspeelsnelheid van de video in de app instellen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01