072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Met Telegram-update kunnen maximaal 1.000 gebruikers videogesprekken bekijken

datum: 31-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Telegram brengt een update uit waarmee meer gebruikers tegelijkertijd een videogroepschat kunnen bekijken. Door de update ondersteunt de chat-app videogesprekken met maximaal duizend kijkers. De app krijgt verschillende andere nieuwe chatfuncties.

Telegram kondigt zijn "Video Group Calls 2.0" aan in een blogpost . Niet alle duizend kijkers kunnen daadwerkelijk videobeelden uitzenden, meldt het bedrijf. Telegram meldt dat dertig mensen in de videogesprekken daadwerkelijk hun camera kunnen aanzetten of hun scherm kunnen delen. De overige 970 deelnemers kunnen alleen kijken. Telegram zal deze limieten in de nabije toekomst blijven verhogen.

Tegelijkertijd biedt Telegram de videoberichtenfunctie met een hogere resolutie. Hiermee kunnen gebruikers korte video's opnemen en naar andere gebruikers sturen. Telegram maakt niet bekend met welke resolutie deze videoberichten nu worden verzonden, alleen dat deze hoger is dan voorheen. Ook kunnen gebruikers in een-op-eengesprekken nu hun scherm delen met het geluid van hun smartphone. Voorheen kon dit alleen zonder geluid.

De geïntegreerde media-editor krijgt nieuwe functies die gebruikers moeten helpen om "precieser te tekenen" op foto's en video's. Bovendien kunnen Telegram-gebruikers er nu voor kiezen om hun chatberichten na een maand automatisch te laten verwijderen. Voorheen konden gebruikers er pas na een dag of week voor kiezen om berichten te verwijderen. Er worden ook nieuwe functies voor het opnieuw instellen van het wachtwoord geïntroduceerd, er zijn nieuwe animaties in de app opgenomen en gebruikers kunnen nu de afspeelsnelheid van de video in de app instellen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01