072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Met Windows 11 preview kunnen gebruikers mappen maken in het startmenu

datum: 17-02-2022Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft heeft een nieuwe preview build uitgebracht voor Windows 11 waarin het mogelijk is om mappen aan te maken in het startmenu. Apps en bestanden kunnen ook weer naar de taakbalk worden gesleept en neergezet, nadat die functie eerder was verwijderd.

Het gaat om Windows 11 Insider Preview Build 22557, die voor Insiders te downloaden is in het Dev Channel. In de preview build is het mogelijk om apps samen te voegen in mappen in het startmenu. Volgens Microsoft was dit een veelgevraagde functie van gebruikers. Vanaf nu kunnen ze apps naar een map slepen en ook apps in een map ordenen. Volgens het bedrijf zal het in de toekomst mogelijk zijn om mappen te hernoemen, maar dat is nog niet mogelijk.

Windows 11 krijgt in de preview-versie een nieuwe Focus-modus in het meldingscentrum. Daar kan een gebruiker direct voor een bepaalde tijd een Do Not Disturb-modus inschakelen, gedurende welke tijd notificaties kunnen worden uitgeschakeld. Die modus kan worden aangepast, zodat gebruikers al dan niet prioriteit kunnen geven aan bepaalde meldingen. De focusmodus is geïntegreerd in de Klok-app, zodat gebruikers deze voor specifieke tijden kunnen instellen.

Het nieuwe besturingssysteem krijgt ook een aantal kleine upgrades, zoals betere bediening via handgebaren op tablets. Het wordt mogelijk om bestanden te pinnen in de Verkenner. Daarnaast brengt de preview-versie een oude functie terug die eerder uit Windows 11 was verwijderd: slepen en neerzetten voor de taakbalk. Gebruikers kunnen het gebruiken om bestanden of koppelingen naar apps in de taakbalk te slepen om bijvoorbeeld een bijlage aan een e-mail toe te voegen of een koppeling in een andere browser te openen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01