072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Met Xbox kunnen streamers gameplay weer rechtstreeks op Twitch via het dashboard uitzenden

datum: 23-02-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Met Xbox kunnen streamers hun gameplay rechtstreeks naar Twitch uitzenden. Deze integratie maakt het makkelijker om een stream op een Xbox-console te starten. De functie werd in oktober vrijgegeven voor Xbox Insiders.

Xbox en Twitch maken de nieuwe streamingfunctionaliteit per direct beschikbaar op Xbox Series X/S en Xbox One. Vanaf het dashboard kan een gebruiker ervoor kiezen om live te gaan en een Twitch-stream te starten tijdens het gamen. Het Twitch-account waarmee je wilt streamen kun je koppelen aan de Xbox door een QR-code te scannen met je smartphone. In oktober vorig jaar werd de streamintegratie beschikbaar gesteld aan Xbox Insiders . Daarna was het een tijdje stil. Nu rolt Xbox de mogelijkheid uit om van Xbox naar alle gebruikers te streamen.

Streamers kunnen een headset en webcam aan de stream toevoegen in hun livestream-opties. Daarnaast kunnen ze de resolutie en bitrate aanpassen. Livestreaming naar Twitch op de Xbox Series X/S ondersteunt ook de functie voor snel hervatten . Dit betekent dat je tijdens het spelen van een game binnen enkele seconden tussen games kunt wisselen. De stream zal dit volgens Xbox herkennen en de streaminformatie op Twitch aanpassen aan de game waar je naar overschakelt.

Streamen vanaf Xbox op Twitch was in het verleden al mogelijk op de Xbox One. Deze integratie werd pas in 2017 weer verwijderd toen Microsoft met een eigen streamingplatform kwam. Dit platform fuseerde later met Mixer en zou de streamingdienst van Microsoft en de belangrijkste concurrent van Twitch worden. Microsoft slaagde er net niet in om kijkers aan te trekken, dus besloot het bedrijf in 2020 de stekker uit Mixer te trekken.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01