072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Michel Ancel's PlayStation-exclusieve WiLD is geannuleerd

datum: 21-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

De PlayStation-exclusieve WiLD, waar Rayman-maker Michel Ancel aan werkte, lijkt te zijn gesloopt. Dat zegt de doorgaans goed geïnformeerde gamejournalist Jeff Grubb. Het project werd in 2014 aangekondigd, maar er is al jaren niets meer van de game vernomen.

"Ik kan bevestigen dat WiLD helemaal klaar is. Er is geen WiLD meer. WiLD is dood", vertelde Grubb aan Giant Bomb in zijn betaalde GrubbSnax-videoserie . Volgens hem heeft Michel Ancel het project mogelijk verlaten. Hij zou hier niet meer aan werken en het project zou zijn geschrapt, schrijft Video Games Chronicle ook.

Grubb stelt dat het team achter WiLD misschien bij elkaar wilde blijven om aan andere projecten te werken. "Ik weet niet wat daarmee is gebeurd, maar ze zeiden: 'We werken niet meer aan WiLD, maar we hebben hier veel talent, dus misschien kunnen we aan sommige dingen werken'", voegt de journalist eraan toe. .

WiLD werd in 2014 door Sony aangekondigd als een PS4-game gemaakt door een nieuwe studio van Rayman en Beyond Good and Evil-maker Michel Ancel. Het spel is sindsdien maar één keer vertoond, tijdens Paris Games Week in 2015. In 2017 deelde Michel Ancel wel een afbeelding van WiLD op zijn Instagram-pagina . Tweakers publiceerde in 2015 een preview van WiLD.

Vorig jaar kondigde Ancel echter aan dat hij de game-industrie zou verlaten na 30 jaar in de industrie. Hij verklaarde toen dat zijn teams, die werken aan WiLD en Beyond Good and Evil 2, "al vele maanden autonoom" waren en dat zijn vertrek geen verschil zou maken. WiLD lijkt toch te zijn verwijderd. Ubisoft verklaarde onlangs dat de ontwikkeling van Beyond Good and Evil 2 doorgaat en "goed vordert", schrijft GameMe ook.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01