072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Microsoft brengt Australia Update en Fokker F. VII DLC voor Flight Simulator uit

datum: 01-02-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Microsoft heeft de zevende World Update voor Flight Simulator uitgebracht. De update neemt Australië onder de loep en geeft dit continent meer details. Microsoft brengt ook de Fokker F. VII uit als betaalde uitbreiding.

Na de implementatie van de Australië-update is onder meer het Great Barrier Reef in meer detail te zien. In een trailer toont Microsoft de verschillende gebieden die onder de loep zijn genomen en in de changelog toont het ontwikkelteam een lijst met de verbeterde locaties en luchthavens. Er zijn in totaal 94 aandachtspunten die zijn aangepast voor gedetailleerde weergave. Verder voegt de update zestien activiteiten toe, waaronder bushtrips en landingsoefeningen.

Vier luchthavens zijn 'met de hand' nagebouwd door Orbx Simulation Systems uit Australië. Details van honderd andere luchthavens zijn toegevoegd in hogere resoluties, maar ze zijn niet volledig met de hand gebouwd. De World Update is gratis voor eigenaren van Flight Simulator.

Gelijktijdig met de nieuwe World Update brengt Microsoft een nieuw vliegtuig uit in de Local Legends-serie. Dit betreft de Fokker F. VII in verschillende uitvoeringen. Dat vliegtuig dateert uit de periode 1920 tot 1930 en is gemaakt door het Nederlandse Fokker. De betaalde uitbreiding bevat vijf versies van het vliegtuig, waaronder een KLM-variant. Ook zijn er missies in de uitbreiding, die gekoppeld zijn aan het vliegtuig. De bundel kost $ 15.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01