072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Microsoft brengt eerste stabiele versie Edge voor Linux uit

datum: 29-10-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft Edge heeft een eerste stabiele versie voor Linux ontvangen. Tot nu toe was alleen een bètaversie van de browser beschikbaar op het besturingssysteem. Nu is versie 95 van Edge beschikbaar als officiële release.

Microsoft heeft de stabiele versie voor Linux nog niet aangekondigd, maar Sophos ontdekte het buildpakket vrijdag. Het is versie 95, die ook de laatste stabiele versie van Edge voor Windows is. Wanneer gebruikers de nieuwe versie installeren, krijgen ze een versie die niet langer een groot bètalabel heeft.

Volgens Omgubuntu kan de browser via de terminal worden geïnstalleerd als je de repository van Microsoft al hebt geconfigureerd. Dan kun je de nieuwe versie installeren met het volgende commando als je met Ubuntu werkt: sudo apt install microsoft-edge-stable. Het pakket kan worden gedownload van de officiële Microsoft Edge Linux-repo's.

In ieder geval is de stabiele versie onmiddellijk beschikbaar voor Ubuntu, Fedora en andere ondersteunde Linux-distributies. De build is op het moment van schrijven niet officieel beschikbaar op de downloadpagina van Edge.

Microsoft Edge is al meer dan een jaar in ontwikkeling. De eerste afbeeldingen van de browser op Linux verschenen afgelopen mei, nadat de techgigant al in 2019 zijn ambitie had aangekondigd om de browser naar Linux te brengen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01