072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Microsoft brengt goedkopere en beperktere versie van Defender voor Endpoint uit

datum: 02-09-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft zal Defender for Endpoint in de toekomst op twee verschillende manieren aanbieden. De enterprise software is verkrijgbaar in twee prijscategorieën. De ene is een goedkope basisversie die vooral bedoeld is voor kleine bedrijven, de andere is duurder en uitgebreider.

De nieuwe pakketten voor Defender for Endpoint heten simpelweg Plan 1 en Plan 2, schrijft Microsoft . Plan 1 is de goedkopere laag. Bovendien krijgen klanten alleen de basisfuncties ter bescherming. Dit betreft malwarebescherming en authenticatiecontroles voor apparaten. Beheerders van een Plan 1 kunnen ook meldingen en incidenten zien in een centraal dashboard.

Plan 2 bevat alle andere componenten die Defender for Endpoint al eerder had. Naast de eerder genoemde beveiliging en toegangscontrole, omvatten deze ook endpoint-detectie, automatiseringen, threat intelligence en persoonlijke hulp van Microsoft-experts.

Microsoft zegt dat de plannen het toegankelijker zullen maken voor meer systeembeheerders en beveiligingsexperts, vooral kleinere bedrijven met beperkte middelen. Endpoints zouden ook het meest worden getroffen door malware- en ransomware-aanvallen, en een beter toegankelijke Defender for Endpoint zou kunnen helpen.

Plan 2 blijft werken en behoudt dezelfde prijs als Defender for Endpoint nu heeft. Microsoft is nu begonnen met een openbare preview van Plan 1, die momenteel gratis is. 'Later dit jaar' is Plan 1 definitief beschikbaar. Plan 1 komt dan op twee manieren beschikbaar. Dit kan als onderdeel van Microsoft 365 E3, waar bedrijven al per gebruiker betalen, maar bedrijven die dit nog niet hebben de software apart kunnen aanschaffen voor een bedrag per gebruiker. Elke gebruiker kan Defender vervolgens op vijf apparaten gebruiken. Prijzen voor standalone gebruikers zijn nog niet bekend.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01