072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Microsoft brengt GOTY-editie van Flight Simulator uit op 18 november

datum: 19-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Microsoft brengt op 18 november Flight Simulator: GOTY Edition uit. De game krijgt een bijgewerkt weersysteem, vroege toegang tot DirectX 12-ondersteuning, nieuwe vliegtuigen en missies. Er komen acht hoge resolutie luchthavens en zeven steden bij, waaronder Utrecht.

In de Game of the Year-editie van Microsoft Flight Simulator kunnen vijf nieuwe vliegtuigen worden gevlogen: de Boeing F/A-18 Super Hornet, de VoloCity Air Taxi, Pilatus PC-6 Porter, CubCrafters NX Cub en de Aviat Pitts Special S1S.

Acht luchthavens zijn toegevoegd aan de open wereld van de simulator, die in hoge resolutie zijn nagemaakt. Dit zijn Leipzig/Halle Airport, Allgäu Airport Memmingen en Kassel Airport in Duitsland, Lugano Airport, Zurich Airport en Lucerne-Beromunster Airport uit Zwitserland en Patrick Space Force Base en Marine Corps Air Station Miramar uit de Verenigde Staten. Ook wordt informatie toegevoegd van 545 voorheen ontbrekende luchthavens.

Microsoft voegt zes nieuwe locaties toe waar Discovery Flights gevlogen kunnen worden. Dat kan straks in het virtuele Helsinki, Freiburg im Breisgau in Duitsland, Mekka in Saoedi-Arabië, Monument Valley in de Verenigde Staten, Singapore en Mount Cook in Nieuw-Zeeland. Er zullen ook veertien nieuwe tutorials worden toegevoegd.

Helsinki, Freiburg im Breisgau in Duitsland, Brighton in Groot-Brittannië, Derby, Eastbourne, Newcastle en Nottingham zijn toegevoegd als virtuele steden met een hoge resolutie, gebouwd met informatie van Bing Maps en fotogrammetrie. De Nederlandse stad Utrecht verschijnt op deze manier ook in de Game of The Year Edition.

Deze versie van Flight Simulator bevat alle eerdere verbeteringen en toevoegingen en vervangt de standaardeditie. Spelers van de Standard-, Deluxe- en Premium Deluxe-edities ontvangen gratis de toevoegingen van de GOTY-editie.

Microsoft noemt verder vroege toegang tot DX12 en een dev-modus replay-systeem als nieuwe functies. Details over DirectX12-ondersteuning en replay-tool geven Microsoft morgen naar eigen zeggen tijdens een Q&A.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01