072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Microsoft brengt Office 2021 uit op 5 oktober

datum: 16-09-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft Office 2021 komt op 5 oktober uit. Dat blijkt uit een blogpost waarin Microsoft ook aankondigt dat Office 2021 Long Term Servicing Channel vanaf vandaag beschikbaar is voor bedrijven en overheden. De prijzen van het standalone kantoorpakket blijven hetzelfde.

De nieuwe kantoorsuite van Microsoft moet Office 2019 opvolgen. Het pakket is bedoeld voor consumenten en kleine bedrijven die niet willen overstappen naar de cloudversie van Microsoft 365. Volgens Microsoft blijven de prijzen gelijk aan Office 2019, het nieuwe pakket zal krijgt vijf jaar ondersteuning en is vanaf 5 oktober te koop.

Vanaf vandaag kunnen ook overheden en bedrijven overstappen op de nieuwe business Office LTSC-versie. Deze versie is bedoeld voor organisaties die een volumelicentie voor de kantoorsuite willen aanschaffen, maar geen updates nodig hebben omdat ze bedrijfsprocessen kunnen verstoren. Deze organisaties kunnen dan een zogenaamde locked-in-time versie van de office suite aanschaffen, die ook de cloud- en AI-applicaties van Office deactiveert. Microsoft zal deze versie van Office vijf jaar ondersteunen. De nieuwe versie is ook 10 procent duurder dan de vorige versie.

Afgaande op de previews zal het standaardpakket voor Office 2021 Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive en Teams bevatten. Eerder dit jaar maakte Microsoft bekend dat er een Windows- en Mac-versie komt, maar het is nog niet duidelijk of deze gelijktijdig geïntroduceerd zullen worden. Het standaard Office LTSC-pakket omvat Access, Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint, Publisher, Skype for Business, Teams en Word.

De nieuwe versies van Office hebben een hele reeks nieuwigheden waarover Microsoft later meer details zal geven. Volgens The Verge zal er een donkere modus worden toegevoegd en zal Word een Line Focus-modus hebben waarbij slechts een paar regels in een document tegelijk zichtbaar zijn. Ten slotte zou Excel een Xlookup- en Dynamic Array-functionaliteit krijgen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01