072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Microsoft brengt vernieuwde Microsoft Store met Win32-apps naar W10-testers

datum: 30-10-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft heeft de vernieuwde Microsoft Store, die debuteerde met Windows 11, beschikbaar gemaakt voor testers van Windows 10. De digitale winkel bevat een bredere selectie apps dan de Windows 10 Store.

Degenen die de nieuwe winkel willen proberen, kunnen zich aanmelden voor het Windows 10 Release Preview Insider-kanaal, binnen het besturingssysteem. Dat staat open voor iedereen, op voorwaarde dat ze wat extra telemetrie in het besturingssysteem mogelijk maken. Daarna wordt de Store bijgewerkt naar de nieuwe versie. De vernieuwde winkel moet 'binnenkort' voor iedereen beschikbaar zijn , meldt Rudy Huyn , hoofdarchitect van de MS Store, op Twitter.

De nieuwe Store heeft geen drastisch ander design dan zijn voorganger, maar hanteert andere voorwaarden voor de apps die erop gepubliceerd mogen worden. Waar apps als Discord, VLC, Adobe Reader, LibreOffice, de Epic Games Store en Zoom voorheen niet beschikbaar waren, zijn ze na deze update te vinden in de Store in Windows 11, en dus ook in de Store in Windows 10. De apps zijn niet overgezet naar UWP, maar de Store biedt nu bijvoorbeeld Win32-apps aan.

Ondertussen zal de releaseversie van Windows 11 in de nabije toekomst Android-apps kunnen uitvoeren. Dat werkt via het nieuwe Windows-subsysteem voor Android en via de Amazon App Store. Die functies zijn in bèta beschikbaar voor gebruikers in Amerika. Een vindingrijke gebruiker heeft de Google Play Store al werkend gekregen op Windows 11.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01