072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Microsoft brengt Windows-fixes uit voor VPN-problemen en bootloop-domeincontrollers

datum: 18-01-2022Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft heeft voor verschillende Windows-versies zogenaamde Out-of-band updates beschikbaar gesteld. Deze omvatten oplossingen voor onder meer problemen met domeincontrollers, virtuele machines, VPN-verbindingen en ReFS-mounts.

Microsoft stelt de updates voor Windows 11 en verschillende versies van Windows 10 en Windows Server 2022 als optionele update beschikbaar via Windows Update. Voor Windows 8.1, Windows Server 2012 R2 en Windows Server 2012 zijn fixes beschikbaar via de Microsoft Update-catalogus.

De updates zijn bedoeld om meerdere problemen aan te pakken die zijn veroorzaakt door de updates die Microsoft vorige week voor Windows uitbracht als onderdeel van de updateronde van Patch Tuesday van januari. Met die updates heeft Microsoft kwetsbaarheden gepatcht en fixes toegevoegd, maar systeembeheerders klaagden na hun implementatie dat ze spontane reboots en bootloops van domeincontrollers ondervonden.

Er waren ook berichten dat Hyper-V niet meer startte en dat ReFS-volumes niet meer konden worden geactiveerd. Microsoft meldt dat de Out-of-band updates deze problemen moeten verhelpen. Ook zouden problemen met VPN-verbindingen met L2TP of Ipsec IKE niet meer moeten optreden na het updaten van de Windows-versies.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01