072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Microsoft Flight Simulator krijgt competitieve racemodus met stuntvliegtuigen

datum: 24-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Microsoft voegt dit najaar een competitieve spelmodus toe aan Flight Simulator. Spelers krijgen de kans om tegen elkaar te racen met stuntvliegtuigen. Microsoft is hiervoor een samenwerking aangegaan met de Reno Air Racing Association.

In samenwerking met RARA brengt Microsoft de STIHL National Championship Air Races naar Flight Simulator. Dit is een officieel kampioenschap voor vliegtuigraces, met stuntvliegtuigen die snelheden van meer dan 800 km/u halen en races uitvoeren op hoogtes tussen ongeveer 15 en 75 meter.

Volgens Microsoft is de toevoeging van Reno Air Races de eerste grote uitbreiding voor Flight Simulator. Spelers kunnen daarin tegen elkaar strijden, belooft het bedrijf. Het is nog niet duidelijk hoeveel spelers tegelijkertijd kunnen racen. De uitbreiding komt in de herfst uit en is gratis voor bezitters van de game. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Microsoft heeft ook aangekondigd dat World Update VI op 7 september zal verschijnen. Deze gratis extensie toont Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in meer detail. Specifieke steden en locaties worden tot in detail in 3D geconstrueerd. De uitbreiding zal ongeveer honderd nieuwe gedetailleerde bezienswaardigheden toevoegen en het alpine gebied zal er veel gedetailleerder uitzien.

Verder zal Microsoft de Junkers JU-52 opnemen in Flight Simulator. Dat is een Duits vliegtuig uit de jaren 30, liefkozend 'Tante JU' genoemd. Ook brengt Microsoft de VoloCity-luchttaxi van Volocopter naar Flight Simulator. Dit is een toekomstige Duitse eVTOL, een vliegtuig dat verticaal kan opstijgen en landen en is ontworpen voor korte vluchten in stedelijke omgevingen.

Microsoft heeft geen nieuwe details bekendgemaakt over de eerder aangekondigde Top Gun-uitbreiding. Er is al aangegeven dat deze uitbreiding zowel simfanaten als arcadegamers moet aanspreken. De uitbreiding zal tegelijkertijd met de Top Gun Maverick-film worden uitgebracht; die staat gepland voor 18 november.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01