072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Microsoft Flight Simulator krijgt dit jaar ondersteuning voor DLSS

datum: 29-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

De pc-versie van Microsoft Flight Simulator krijgt dit jaar ondersteuning voor Nvidia DLSS. Dit bevestigt ontwikkelaar Asobo Studio in een Q&A. Het bedrijf noemt geen concrete releasedatum voor de update.

Asobo Studio schrijft in de Q&A dat DLSS 'later dit jaar' beschikbaar komt voor Microsoft Flight Simulator. De opschalingstechniek zal worden geïntroduceerd in de DirectX 12-modus van de game, meldt het bedrijf. Verdere details worden niet genoemd. DLSS is een 'supersampling'-techniek van Nvidia, die gebruik maakt van de Tensor-cores van RTX-videokaarten. Een game wordt in een lagere resolutie weergegeven. AI-opschaling wordt vervolgens gebruikt om de beeldkwaliteit te verhogen. Dat zou hogere framerates moeten opleveren.

De studio bevestigt verder dat het in 2022 "verschillende verrassingsuitbreidingen" voor de game zal introduceren. Het bedrijf brengt op 31 januari ook World Update 7 uit, die zich richt op Australië met bijgewerkte satellietbeelden en een nieuw digitaal hoogtemodel . Eind maart volgt World Update 8, die zich richt op Iberia en zowel Portugal als Spanje omvat. In mei zal Asobo Studio ook een gratis Top Gun: Maverick-uitbreiding voor Flight Simulator uitbrengen. Zweefvliegtuigen en helikopters verschijnen in de herfst.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01