072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Microsoft heeft Halo Infinite-multiplayer vervroegd uitgebracht

datum: 15-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Microsoft en 343 Industries hebben op maandag 15 november de Halo Infinite-multiplayer uitgebracht. Dat is bijna een maand eerder dan gepland; de game werd pas op 8 december officieel uitgebracht. De campagne voor één speler zal op die datum nog steeds worden uitgebracht.

343 Industries meldt dat spelers vanaf maandag het eerste seizoen van de gratis te spelen Halo Infinite-multiplayer kunnen spelen. Dat doet de studio tijdens de Xbox Anniversary Celebration- livestream. Multiplayer is per direct beschikbaar voor Xbox One en Xbox Series X en S en Windows en wordt ook aangeboden via Xbox Cloud Gaming.

343 Industries noemt het "de aftrap van het eerste Halo Infinite-seizoen", dat loopt tot mei 2022 . Het is officieel nog in bèta, maar spelers krijgen volgens 343 Industries maandag toegang tot "alle kaarten, kernspelmodi en de volledige gevechtspas". De voortgang van het spel in de bèta wordt overgedragen naar de volledige versie, die op 8 december uitkomt, samen met de Halo Infinite-campagne voor één speler. Enkele maanden na de officiële release volgt een coöp-campagne en de Forge-modus. De ontwikkelaar zal in januari meer delen over de release van deze spelmodi.

Er gaan al langer geruchten dat de multiplayer van Halo Infinite maandag zou uitkomen, merkt The Verge-journalist Tom Warren op . Verwijzingen naar een multiplayer-release op 15 november verschenen onlangs in de Halo Waypoint API, de Microsoft Store en op Google. De vroege release valt samen met de twintigste verjaardag van Xbox en de Halo-franchise.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01