072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Microsoft lost bug in OneDrive voor Bedrijven op die de opslagcapaciteit verminderde

datum: 27-08-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft heeft een probleem opgelost waarbij de opslagcapaciteit van sommige OneDrive for Business-klanten werd teruggebracht tot 1 TB. Sommige professionele klanten konden alleen bestanden openen die de standaardopslaglimiet van 1 TB overschrijven in alleen-lezen modus.

Het bedrijf zei op Twitter dat het een onderzoek naar de kwestie had geopend. Volgens Microsoft werd de bug kort daarna ontdekt en werd de oplossing in beperkte kring getest en vervolgens uitgerold naar elke OneDrive for Business-gebruiker. Als tijdelijke oplossing adviseerde Microsoft systeembeheerders om individuele opslagquota in te stellen voor gebruikers van OneDrive voor Bedrijven.

Volgens Microsoft lag een "uitzondering" in de OneDrive for Business-systemen aan de basis van het probleem. Die uitzondering zou sommige gebruikerslicenties niet hebben herkend en de opslagcapaciteit hebben teruggedraaid naar 1 TB. Volgens BleepingComputer herschikt het OneDrive for Business-team het opslagquotum van elke klant naar het juiste bedrag.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01