072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Microsoft maakt gamen met collega's mogelijk via Microsoft Teams

datum: 16-11-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Microsoft voegt een nieuwe app toe aan het Teams-platform waarmee gebruikers games met elkaar kunnen spelen. De Games for Work-app bevat Solitaire-, Minesweeper-, Wordament- en IceBreakers-spellen. De app is alleen beschikbaar voor Enterprise- en Education-abonnees.

De games zijn gemaakt door Microsoft Casual Games, onderdeel van Xbox Game Studios, aldus Microsoft . De spellen hebben verschillende toepassingen en kunnen, afhankelijk van het spel, met twee tot 250 spelers worden gespeeld. Het doel van de games is volgens Microsoft gebaseerd op een onderzoek van de Brigham Young University: "Werknemers die samen korte videogames spelen, zijn 20 procent productiever dan teams die meer traditionele teambuildingactiviteiten deden."

De Games for Work-app bevat een aangepaste versie van het kaartspel Solitaire waarin twee spelers tegen elkaar spelen, maar waar collega's tegelijkertijd kunnen kijken en met de spelers kunnen communiceren. Minesweeper, ook wel Minesweeper genoemd, laat meerdere spelers tegelijk sleutelen aan een mijnenveld. In Wordament moeten teams woorden samenstellen met een aantal gegeven letters. Tot slot stelt Microsoft de game IceBreakers beschikbaar. Hierin krijgen collega's simpele ja of nee vragen die tot wel 250 spelers tegelijkertijd kunnen beantwoorden om elkaar beter te leren kennen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01