072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Microsoft maakt Windows 11-preview beschikbaar op Azure Virtual Desktop

datum: 22-08-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft is begonnen met het aanbieden van de Windows 11 preview via Azure Virtual Desktop. Hierdoor kunnen gebruikers het aankomende besturingssysteem uitproberen in een gevirtualiseerde Windows-installatie in de cloud.

“Organisaties gebruiken het tegenwoordig met Windows 10, Windows 7, Windows Server. En nu zijn we verheugd om Windows 11 op Azure Virtual Desktop aan te bieden”, schrijft de general manager voor Azure Virtual Desktop in een blogpost .

Gebruikers kunnen kiezen uit drie verschillende Windows 11 Enterprise Preview-afbeeldingen. Microsoft biedt bijvoorbeeld een Windows 11-preview met ondersteuning voor meerdere sessies, waardoor meerdere gebruikers tegelijkertijd één Azure Virtual Desktop-instantie kunnen gebruiken.

Gebruikers kunnen Trusted Launch ook inschakelen om TPM 2.0-ondersteuning te gebruiken en veilig opstarten via Azure Virtual Desktop. Microsoft schrijft dat bepaalde visuele effecten, zoals transparantie, animaties en afgeronde hoeken, mogelijk een Azure-VM met 'de juiste GPU-ondersteuning' vereisen.

Azure Virtual Desktop-beheerders kunnen gebruikers bijvoorbeeld een Windows 11-preview bieden door naar de Azure Marketplace te gaan , zich te abonneren op de Windows 11 Preview en een Windows 11-VM aan een gebruiker aan te bieden. Maak vervolgens een VM, volg het installatieproces en maak een hostpool aan .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01