072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Microsoft sluit zich aan bij Java Community-proces voor Java-specificaties

datum: 05-11-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft heeft een overeenkomst voor deelname aan Java-specificaties ondertekend en zal deelnemen aan het Java Community-proces om specificaties voor Java te ontwikkelen. De verhuizing volgt op de release van de Microsoft Build van OpenJDK.

Door lid te worden van het JCP Overlegorgaan kan Microsoft Java Specificatieverzoeken indienen en zo voorstellen om bepaalde specificaties en technieken aan Java toe te voegen. Suggesties voor Java API's doorlopen een proces, waarbij de suggesties worden beoordeeld door experts en andere leden. Er zijn ook openbare beoordelingen tijdens het proces, voordat er uiteindelijk over de voorstellen wordt gestemd en ze kunnen worden vrijgegeven.

Het Java Community Process bestaat sinds 1998 en is bedoeld als open overlegorgaan voor de ontwikkeling van Java. In 2010 trok de Apache Foundation zich terug uit de bijeenkomst uit onvrede over de invloed van Oracle, nadat Oracle's roadmap voor Java 7 en 8 was goedgekeurd. In principe kan iedereen zich inschrijven en deelnemen aan JCP. Microsoft meldt dit te doen als onderdeel van zijn strategie om meer in Java te investeren.

In april van dit jaar bracht Microsoft een preview uit van zijn Microsoft Build van OpenJDK , een ondersteuningsdistributie voor de lange termijn van de open Java-devkit. Deze week heeft het bedrijf OpenJDK 11.0.13 en OpenJDK 17.0.1 uitgebracht . Microsoft zal deze versies binnenkort distribueren naar Azure-services voor klanten, zoals Azure App Service, Azure Functions en Azure Spring Cloud.

Microsoft meldt verder de stap om lts-releases om de twee jaar te ondersteunen. Oracle kondigde in december aan dat het om de twee jaar lts-releases voor zijn commerciƫle Oracle JDK-binaries zal uitbrengen in plaats van drie. Dus Microsoft gaat hierin mee wat betreft zijn OpenJDK-builds.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01