072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Microsoft stelt Flight Simulator Top Gun-uitbreiding uit tot mei 2022

datum: 06-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De eerder aangekondigde Microsoft Flight Simulator-update genaamd Top Gun: Maverick zal dit jaar niet meer beschikbaar zijn. Dat had in november moeten gebeuren, maar dat is nu uitgesteld naar mei volgend jaar.

Het uitstel hangt volledig samen met het uitstel van Paramount Pictures' Top Gun: Maverick-film met dezelfde naam. De release van die film is meerdere keren uitgesteld en dat had op 19 november moeten gebeuren, maar dat wordt nu 27 mei. Microsoft gaf eerder al aan dat de uitbreiding tegelijk met de film uitkomt, wat ook de release van deze update voor Windows 10 en de Xbox Series X en S tot 27 mei .

De Top Gun DLC werd medio juni aangekondigd. In de bijbehorende trailer, die ook andere nieuwe content laat zien, staan aan het eind korte beelden van een Amerikaans vliegdekschip en F/A-18E Super Hornet. De gratis update zal in ieder geval deze straaljager bevatten. Microsoft Flight Simulator is al te spelen met een straaljager als de Eurofighter Typhoon, maar die toevoeging is niet gratis.

World Update VI wordt dinsdag uitgebracht. Deze gratis extensie toont Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in meer detail. Bepaalde specifieke steden en locaties worden tot in detail in 3D geconstrueerd. De uitbreiding voegt zo'n honderd nieuwe gedetailleerde bezienswaardigheden toe en de Alpen zullen er veel gedetailleerder uitzien.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01