072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Microsoft stopt dit voorjaar met gratis te spelen game Forza Street

datum: 10-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Microsoft stopt dit voorjaar met de gratis te spelen game Forza Street. Het bedrijf heeft maandag de nieuwste update voor de game uitgebracht. Forza Street verscheen in 2019 voor Windows-pc's en volgde een jaar later voor smartphones.

De ontwikkelaar achter Forza Street heeft via een supportwebsite laten weten dat de ondersteuning voor de game in het voorjaar wordt stopgezet, maar een exacte datum is niet gegeven. Het bedrijf meldt dat de game hierna niet meer speelbaar is. De game wordt ook uit de appstores verwijderd.

Spelers kunnen vanaf maandag ook geen in-game valuta meer kopen en gebruikers krijgen een terugbetaling voor Forza Street-aankopen die ze in de afgelopen 30 dagen hebben gedaan. De game store blijft open zodat spelers hun in-game valuta nog steeds kunnen uitgeven. Spelers krijgen ook korting op items. Microsoft bracht maandag 10 januari ook een laatste update uit voor Forza Street. Daarin wordt onder meer een nieuwe auto aan de game toegevoegd.

Er wordt geen aanwijsbare reden gegeven voor het stopzetten van Forza Street. De ontwikkelaar schrijft dat hij "trots is op de community" die hij met de game heeft opgebouwd en dat hij de opgedane kennis wil gebruiken om nieuwe Forza-producten te maken. Wat dat concreet betekent, wordt niet vermeld.

Forza Street is een rebrand van Miami Street, een racegame uit 2018. Spelers hoeven zichzelf niet te besturen in de game; de bedieningselementen zijn gericht op het timen van het gaspedaal, het remmen en het inzetten van snelheidsboosts. Forza Street kwam in 2019 beschikbaar voor Windows via de Microsoft Store en kwam in 2020 uit voor Android en iOS.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01