072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Microsoft Teams krijgt betaalde Essentials-versie voor kleine bedrijven

datum: 01-12-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft heeft een Essentials-versie van Microsoft Teams uitgebracht, die is gericht op kleine bedrijven. Hiermee kunnen gebruikers onbeperkt videogesprekken voeren van maximaal 30 uur. De service kost 3,40 euro per gebruiker per maand, exclusief btw.

Microsoft meldt dat Teams Essentials grotere en langere videovergaderingen ondersteunt dan de gratis versie van de software. Met Teams Essentials kunnen gebruikers vergaderingen van 30 uur houden met maximaal 300 personen. Bij de gratis versie zijn deze limieten respectievelijk maximaal 1 uur en 100 deelnemers. Gebruikers van Teams Essentials krijgen ook 10 GB aan cloudopslag. Bij de gratis versie is dit 5GB.

Volgens het bedrijf kunnen bedrijven die betalen voor Teams Essentials ook 24/7 terecht bij Microsoft voor ondersteuning. Bovendien zijn alle gratis functies hetzelfde; de service ondersteunt groepschats, het delen van bestanden en het delen van taken in een gedeelde agenda. Ook aan Teams wordt 'binnenkort' een integratie met Google Agenda toegevoegd, meldt Microsoft.

Ook de nieuwe Essentials-versie voor bedrijven wijkt af van de huidige businessplannen , Microsoft 365 Business Basic. Dat Business Basic-abonnement omvat, naast Microsoft Teams, toegang tot de volledige web- en smartphoneversies van Office-programma's en 1 TB cloudopslag. Dit Basis abonnement maakt het ook mogelijk om vergaderingen op te nemen en te transcriberen. Deze bestaande Microsoft 365 Business Basic heeft een iets hoger maandtarief van 4,20 euro per gebruiker, exclusief btw. Die prijs wordt echter in maart 2022 verhoogd , maar Microsoft heeft tot nu toe alleen nieuwe Amerikaanse tarieven gedeeld. De abonnementsprijs voor Business Basic wordt in die regio verhoogd van $ 5 naar $ 6.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01