072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Microsoft toont na ruim een jaar verbeterde Halo Infinite-campagne

datum: 25-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Microsoft laat voor het eerst sinds juli 2020 beelden zien van de Halo Infinite-campagne. Hiermee wil het bedrijf laten zien welke verbeteringen er in de afgelopen periode zijn doorgevoerd. De eerste beelden vorig jaar leidden tot uitstel van de game.

In een nieuwe trailer van zo'n zes minuten laten Microsoft en ontwikkelaar 343 Games een mix zien van tussenfilmpjes en gameplay. De nadruk ligt minder op de gameplay dan bij de originele onthulling vorig jaar. De trailer beschrijft het verhaal, dat voortbouwt op Halo 5. Master Chief betreedt de game op zoek naar een nieuwe AI, met de codenaam The Weapon.

Verder benadrukt Microsoft dat spelers veel vrijheid krijgen bij het uitvoeren van missies. Op de trailer is te zien dat er ook verschillende voertuigen te zien zijn, waaronder een tank. Microsoft prijst het spel als de grootste en meest open Halo-ervaring tot nu toe.

Vorig jaar juli toonde Microsoft voor het eerst beelden van de Halo Infinite-campagne. Die trailer kreeg destijds kritiek van spelers die teleurgesteld waren over de grafische kwaliteit. Ontwikkelaar 343 Industries reageerde; de studio was het met veel van de kritiek eens en niet lang daarna werd besloten de game uit te stellen.

Het is voor het eerst sinds dat uitstel dat er weer beelden van de campagne worden getoond. De afgelopen tijd hebben Microsoft en 343 Industries bijzondere nadruk gelegd op de multiplayer-modus van de game, die gratis te spelen zal zijn. Er was al een bèta beschikbaar.

De nieuwe trailer laat zien dat er verschillende grafische verbeteringen zijn doorgevoerd. De omgevingen hebben meer details en de lichteffecten zijn verbeterd. De vijanden zien er ook anders uit. Sommige scènes in de nieuwe en oude trailer komen overeen, zodat ze kunnen worden vergeleken.

Microsoft zal Halo Infinite op 8 december uitbrengen. De game komt naar Xbox-consoles en Windows. Het multiplayer-gedeelte is voor iedereen gratis te spelen. De rest van de game kan apart worden aangeschaft en maakt deel uit van het Game Pass-abonnement.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01