072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Microsoft toont nieuwe Windows 11 mediaspeler

datum: 30-09-2021 Categorie: Software Bron: Tweakers

Microsoft heeft het ontwerp van zijn vernieuwde mediaspeler-app laten zien. De techgigant toonde een video van andere Windows 11-functies, maar zette die video niet op volledig scherm, dus de interface was zichtbaar.

Het beeld van de mediaspeler, die simpelweg Media Player wordt genoemd, is misschien wat verwarrend. Binnen de mediaspeler wordt een video van een Windows 11-bureaublad afgespeeld, maar dat is de donkere balk onderaan het beeld. Het toont de tijdbalk, met bedieningsknoppen eronder. Naast de standaardfuncties zijn knoppen voor shuffle, repeat, 10 seconden terug, 30 seconden vooruit, ondertiteling en beeld-in-beeld te zien.

De huidige mediaspeler voor Windows 10 bevat ook een videotheek waar gebruikers films en series kunnen huren en kopen. Daarom wordt de app ook wel Movies & TV genoemd. Dat deel van de app wordt niet getoond in de Microsoft-stream, dus of het meteen in Windows 11 terugkeert, is niet duidelijk. Wellicht gaat deze nieuwe app ook dienst doen als muziekspeler; met Windows 10 is dit nog steeds de aparte app Groove Music.

In de livestream sprak Microsoft ook over de widgets van Windows 11, de Knipprogramma, Paint, fotobewerkings-app en klok met concentratiefuncties. Bij de laatste werd de Media Player getoond. Windows 11 wordt officieel uitgebracht op 5 oktober, maar is ook al voor iedereen beschikbaar via het openbare lid van het Windows 10 Insider-programma. De hier getoonde Media Player is nog niet inbegrepen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01