072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Microsoft toont Spotify-integratie in focusfunctie van Windows 11

datum: 06-08-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft chief product officer Panos Panay plaagde een aankomende Windows 11-functie genaamd Focus Sessions. Het lijkt te zijn geïntegreerd in de Windows 11-klok en biedt Spotify-integratie voor sessies met en zonder muziek.

Volgens Panay komt Focus Sessions binnenkort naar de testversie van Windows 11. Hij spreekt van een gamechanger , 'vooral met Spotify-integratie'. De bijbehorende teaservideo laat zien dat Focus Sessions geïntegreerd is in de Windows 11 klok-app en de mogelijkheid biedt om taken in te stellen.

Gebruikers kunnen bepaalde tijden instellen om de taken te voltooien en de muziek tijdens die sessies te stoppen. Afgaande op de beelden, biedt de functie Spotify-integratie om direct de muziek te selecteren die moet worden afgespeeld of niet. Meer details over de functie zijn nog niet bekend. Zo is niet bekend of andere muziekdiensten dan Spotify kunnen worden geïntegreerd met Focus Sessions. Brandon LeBlanc van het Windows-team bevestigt dat de functie binnenkort beschikbaar komt voor Windows Insiders, die testversies van Windows 11 gebruiken.

Windows 10 heeft al een focusgerichte functie genaamd Focus Assist. Hiermee kunnen gebruikers meldingen voor een bepaalde periode uitschakelen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01