072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Microsoft toont Spotify-integratie in focusfunctie van Windows 11

datum: 06-08-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft chief product officer Panos Panay plaagde een aankomende Windows 11-functie genaamd Focus Sessions. Het lijkt te zijn geïntegreerd in de Windows 11-klok en biedt Spotify-integratie voor sessies met en zonder muziek.

Volgens Panay komt Focus Sessions binnenkort naar de testversie van Windows 11. Hij spreekt van een gamechanger , 'vooral met Spotify-integratie'. De bijbehorende teaservideo laat zien dat Focus Sessions geïntegreerd is in de Windows 11 klok-app en de mogelijkheid biedt om taken in te stellen.

Gebruikers kunnen bepaalde tijden instellen om de taken te voltooien en de muziek tijdens die sessies te stoppen. Afgaande op de beelden, biedt de functie Spotify-integratie om direct de muziek te selecteren die moet worden afgespeeld of niet. Meer details over de functie zijn nog niet bekend. Zo is niet bekend of andere muziekdiensten dan Spotify kunnen worden geïntegreerd met Focus Sessions. Brandon LeBlanc van het Windows-team bevestigt dat de functie binnenkort beschikbaar komt voor Windows Insiders, die testversies van Windows 11 gebruiken.

Windows 10 heeft al een focusgerichte functie genaamd Focus Assist. Hiermee kunnen gebruikers meldingen voor een bepaalde periode uitschakelen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01