072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Microsoft voegt Mexico DLC toe aan Age of Empires III: Definitive Edition

datum: 23-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De Definitive Edition van de RTS-game Age of Empires III krijgt downloadcontent in de vorm van de Mexican Civilization. De uitbreiding voegt nieuwe scenario's en gameplay-opties toe met een Mexicaans thema. Het betaalde dlc-pakket komt op 1 december uit en kost 5 euro.

De DLC bevat twee nieuwe Explorers, acht eenheden, twee gebouwen en een nieuwe Home City met speciale Shipment-kaarten voor Mexico. Ook zal er nieuwe content worden toegevoegd in de vorm van de historische strijd Grito de Dolores en zal er een nieuw Revolution-mechanisme zijn. Dit laatste betekent dat spelers ervoor kunnen kiezen om in opstand te komen in plaats van door te gaan naar het fort, het industriële of keizerlijke tijdperk. "Elke opstand geeft je een heel nieuw deck vol kansen ", schrijft Microsoft .

Er is eerder een DLC-pakket met een United States Civilization-thema uitgebracht, met negen eenheden, een nieuwe Explorer, specifieke Shipment-kaarten en een thuisstad. Als spelers zowel de Mexico- als de Amerikaanse beschavingsuitbreiding hebben, krijgen ze ook de historische strijd "The Battle of Queenston Heights".

Naast de remaster van Age of Empires III kwam dit jaar het vierde deel van de serie uit. Dit is de eerste geheel nieuwe AoE-game in 16 jaar en zal vanaf de release vier campagnes bevatten. Tweakers schreef er een review over .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01