072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Microsoft voegt ondersteuning voor slepen en neerzetten toe aan Windows Terminal Preview

datum: 02-09-2021 Categorie: Software Bron: Tweakers

Microsoft heeft versie 1.11 van Windows Terminal Preview uitgebracht, waarmee het onder meer mogelijk is om mappen en bestanden naar Windows Terminal te slepen en deze in een nieuw tabblad te laten openen.

Gebruikers kunnen een bestand of map slepen naar de +-knop naast de tabbladen in Windows Terminal Preview versie 1.11 . De terminal opent dan onmiddellijk een pad naar de map of het bestand in een nieuw tabblad. Wanneer gebruikers de alt-toets ingedrukt houden, verschijnt het pad naar de map of het bestand als een nieuw venster naast een al geopend tabblad. Als gebruikers de Shift-toets ingedrukt houden, wordt het bestand of de map geopend in een nieuw venster.

De nieuwe versie van Windows Terminal Preview bevat ook andere deelvensterverbeteringen, zoals het kunnen verplaatsen van deelvensters naar nieuwe of bestaande tabbladen en het wisselen van deelvensterposities binnen hetzelfde tabblad. Bovendien kunnen gebruikers met de rechtermuisknop op een tabblad klikken en op Tab splitsen drukken, waardoor een nieuw paneel op het bestaande tabblad wordt geopend.

Bovendien kunnen gebruikers de titelbalk een acrylstijl geven, kunnen gebruikers tekst vetgedrukt of lichter maken en kunnen gebruikers de terminal minimaliseren naar het systeemvak. Ten slotte wordt de terminal standaard zonder profiel geopend, ondersteunen lettertypen nu OpenType-functies en -assen en zijn er extra tweaks en bugfixes. De update van Windows Terminal Preview bracht de stabiele versie van Windows Terminal naar versie 1.10.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01