072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Microsoft voegt zoekbalk toe aan Windows 11 startmenu

datum: 09-07-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft heeft de Insider Build van Windows 11 geüpdatet en het bedrijf heeft onder meer een zoekbalk in het startmenu geïntegreerd. Daarnaast zijn er wijzigingen in de taakbalk en energiestanden.

De update brengt Windows 11 om versie 22000.65 te bouwen, die beschikbaar is voor gebruikers in het Dev Channel. De toevoeging van de zoekbalk bovenaan het startmenu is de meest opvallende verandering. Wie nu de Windows-toets op zijn toetsenbord indrukt, ziet meteen dat hij kan gaan typen om te zoeken, net als bij Windows 10.

Microsoft heeft ook de pagina's met energie-instellingen uitgebreid, waaronder het selecteren van verschillende modi die bepalen na hoeveel uur het scherm moet worden uitgeschakeld of het systeem in de slaapstand moet gaan. Bovendien kan de weergave van de taakbalk nu via de instellingen over meerdere monitoren worden verdeeld en heeft Microsoft verschillende dialoogvensters opnieuw ontworpen, zoals het waarschuwingsvenster dat verschijnt wanneer de batterij bijna leeg is.

Het is ook mogelijk om drie vensters op elkaar te stapelen met de Snap-functie bij gebruik van schermen in portretmodus. Microsoft heeft ook een reeks fixes en bugfixes gemaakt. Windows 11 heeft ook de patch tegen PrintNightmare ontvangen .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01