072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Microsoft waarschuwt voor tijdelijk onbruikbare systeemcomponenten Windows 11

datum: 04-11-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft waarschuwt dat sommige onderdelen van Windows 11 sinds 1 november onbruikbaar zijn geworden voor sommige gebruikers. Volgens het bedrijf komt dit door een probleem met digitale certificaten. Update KB5006746 lost de meeste problemen op.

Op een ondersteuningspagina schrijft Microsoft dat het ingebouwde knipprogramma, het aanraakgevoelige toetsenbord op het scherm, spraaktypen, het Emoji-paneel, de app met tips en de Microsoft Input Method Editor voor sommige gebruikers niet meer werken vanwege een probleem met een digitaal certificaat die op 31 oktober werd uitgebracht, is verlopen. Ook het account en de landingspagina in het instellingenmenu bij S-mode zouden na 31 oktober niet meer goed werken.

Om de problemen met het schermtoetsenbord, spraaktypen, het Emoji-paneel, de app Tips en de Microsoft Input Method Editor aan te pakken, verwijst Microsoft naar update KB5006746, die op het moment van schrijven in preview-status is en handmatig kan worden gedownload via Windows Update.

De problemen met de ingebouwde kniptool en de account- en landingspagina in het instellingenmenu in S-modus worden in een latere update verholpen. Om screenshots te maken, raadt Microsoft voorlopig aan om de Print Screen-toets op het toetsenbord te gebruiken en de opgeslagen afbeelding in een programma zoals Paint te plakken.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01