072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Microsoft wil de opstartprestaties van Windows 11 tegen 2022 verbeteren

datum: 29-11-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft gaat zich volgend jaar richten op het verbeteren van de prestaties van Windows 11. Dat zegt het bedrijf tijdens een vragensessie op Reddit. Er zal vooral gewerkt worden aan de opstartprestaties, meldt Microsoft.

Microsoft beantwoordt een vraag van een Reddit-gebruiker die beweert trage UI-elementen op het besturingssysteem te ervaren. Hoewel het bedrijf zegt dat het de opstartproblemen van Windows 11 in 2022 zal aanpakken, zal de focus niet liggen op de prestaties van UI-elementen. "Nadat het framework is geladen, worden de UI-elementen momenteel redelijk snel weergegeven, maar als er specifieke schaal-/traagheidsproblemen zijn, kunnen we naar het specifieke scenario kijken", aldus Microsoft.

Het bedrijf raadt gebruikers met prestatieproblemen aan deze te melden bij de Feedback Hub. Ze moeten de juiste subcategorie kiezen onder 'Desktop-omgeving' en vervolgens 'Capture data about performance' aanvinken. Hierdoor kunnen gebruikers een screenshot sturen waarin ze het probleem reconstrueren. Microsoft maakt niet bekend wanneer het precies van plan is de prestaties te verbeteren. Dat kan met de volgende functie-update van Windows 11, die in de tweede helft van 2022 uitkomt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01