072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Microsoft zal op 25 januari meer onthullen over Forza Motorsport en Redfall

datum: 11-01-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Microsoft houdt op woensdag 25 januari om 15.00 uur CET een Developer_Direct livestream, waarin onder meer Forza Motorsport en Arkane fps Redfall worden onthuld. Het bedrijf zal in ieder geval nieuwe gameplay-beelden van beide games laten zien.

De livestream is te volgen op de Twitch- en YouTube-kanalen van Microsoft en Bethesda en vertellen gamemakers van Arkane Austin, Mojang Studios, Turn 10 Studios en ZeniMax Online Studios over hun games. Naast Forza Motorsport en Redfall bezoeken ook The Elder Scrolls Online en Minecraft Legends de Developer_Direct. Starfield komt niet aan bod, Microsoft zegt dat deze game een eigen presentatie verdient, daar wordt nog aan gewerkt.

Het bedrijf belooft "meer gameplay en nieuwe details" van Forza Motorsport te onthullen. Turn 10 Studios heeft nog niet veel over deze game onthuld, terwijl de game dit voorjaar nog moet verschijnen . De racegame werd in juni aangekondigd.

Microsoft geeft alvast wat meer weg over de Redfall-presentatie. Arkane Austin, de maker van Dishonered en Prey, laat "een paar minuten" gameplay zien, zowel single als multiplayer. De ontwikkelaar zal onder meer laten zien hoe spelers moeten samenwerken om vampiers te verslaan op het eiland Redfall, in de Amerikaanse staat Massachusetts. Er zal ook meer informatie worden gedeeld over gevechten, maatwerk, bazen, de open wereld 'en meer'. Voor Redfall is nog geen releasedatum bekend, al zou de game volgens een recent gerucht eind mei uitkomen .

In de livestream laat Mojang Studios gameplaybeelden zien van de pvp-actiestrategiegame Minecraft Legends. Ook deze game zou in het voorjaar moeten uitkomen. Ten slotte zal ZeniMax Online Studios de nieuwe hoofdstukupdate voor Elder Scrolls Online onthullen. Met die update krijgt de game een nieuwe regio in Tamriel en komt er een "grote nieuwe feature" naar de mmorpg. Na de livestream van Developer_Direct zal de ontwikkelaar de nieuwe update bespreken in een apart ESO Chapter Reveal Event.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01