072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Minecraft Legends wordt uitgebracht op 18 april

datum: 25-01-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Minecraft Legends komt uit op 18 april. In een nieuwe trailer, die ontwikkelaar Mojang Studios liet zien tijdens de Xbox Developer_Direct presentatie, meer over het multiplayer gedeelte van de game.

Mojang Studios en Blackbird Interactive spraken over enkele details van het pvp-gedeelte en de multiplayer van deze actie-strategiegame, zoals het feit dat de speelvelden net als in de huidige campagne procedureel worden gegenereerd en daarom elke keer zullen verschillen van de lay-out en geografie van vorige kaarten.

In het multiplayergedeelte nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op. Het doel is om de basis van een vijand te vernietigen en je eigen basis te verdedigen. Spelers kunnen zeer grote bases bouwen door een groot aantal muren, torens en poorten te bouwen. Dit element van basisopbouw lijkt een behoorlijk belangrijk onderdeel te worden van de multiplayer-gameplay. Daarnaast is het de bedoeling om de wereld te verkennen om zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen. Er kan een nieuw rijdier gebruikt worden, een roze gestreept tijgerachtig beest.

In het Minecraft Legends-verhaal moet je samenwerken om een invasiemacht van Piglins te stoppen die zich door de Bovenwereld blijft verspreiden. Dit komt aan de orde in de verhaalcampagne die ook coöp zal ondersteunen. In het multiplayer-gedeelte nemen spelers het op tegen andere spelers, waarbij de Piglins min of meer 'neutrale' vijanden zijn die het leven van spelers ellendig kunnen maken, maar ook middelen kunnen bieden.

Minecraft Legends komt op 18 april uit voor pc, Xbox One, consoles uit de Xbox-serie, PS4 en PS5 en Nintendo Switch. De game maakt ook deel uit van het Game Pass-abonnement.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01